0 Items

Darujemo!! – nagradni natječaj

Članak 1. Organizator (Priređivač) – nagradnog natječaja pod nazivom „Darujemo!!!“ je Biofarm d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Ventilatorska 14, u daljem tekstu Organizator. Nagradni natječaj priređuje se radi promidžbe proizvoda i usluge Organizatora.

Članak 2. Trajanje – Natječaj se održava od 01.06.2022. – 05.06.2022. u 23:59 sati

Članak 3. Pravo sudjelovanja – U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://web.facebook.com/) te Instagrama (https://www.instagram.com/?hl=hr) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su fanovi stranice Biofarm Hrvatska. Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (http://web.facebook.com/legal/terms). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, sa svojom užom obitelji.

Članak 4. Način sudjelovanja – Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:

  • Pratite FB stranicu Biofarm @biofarm.hr
  • Pratite instagram profil biofarm_hr
  • U komentaru ostavi link proizvoda sa Biofarm webshop stranice kojeg bi želio/la osvojiti
  • Tagiraj prijateljicu ili prijatelja s kojim ćeš podjeliti nagradu

Članak 5. Odluka o pobjedniku i nagrade –pobjednici se odabiru slučajnim odabirom putem aplikacije. Proglašenje dobitnika održat će se na Facebook i Instagram stranici u ponedjeljak, 06.06.2022. u 12:00.

Nagrade:

Na Facebook stranici: 3 dobitnika osvajaju 2 proizvoda po izboru iz Adria Spa linije

Na Instagram stranici: 3 dobitnika osvajaju 2 proizvoda po izboru iz Adria Spa linije

Nagrada se ne može zamijeniti za novac, niti se može prenijeti na drugu osobu.

Članak 6. Diskvalifikacija – Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare, ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji preko Facebooka ili Instagrama.

Članak 7. Predaja nagrada – Nagrada će biti poslana na željenu adresu, a preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema dobitnicima. Ako se dobitnik ne javi Organizatoru na Facebook ili Instagram stranici u roku od 48 sati od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gubi pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem izvučenom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 48 sati. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba ili osoba potpuno lišena poslovne sposobnosti, za verifikaciju dobitka, uručenje i/ili preuzimanje nagrade, uz davanje na uvid osobnog identifikacijskog dokumenta dobitnika, obvezna je prisutnost roditelja, staratelja, odnosno zakonskog zastupnika dobitnika.

Članak 8. Pravila Facebook stranice – Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je natječaj ikako povezan s Facebookom te sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku.

Članak 9. Zaštita osobnih podataka – Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih po dataka i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Sudjelujući u natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, osobito e-mail, pohrane i koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Organizatora.

Članak 10. Opće odredbe – Nakon što je dobitnik Organizatoru potvrdio svoju adresu stanovanja, Organizator preporučenom pošiljkom šalje nagradu na primljenu adresu. Dobitnik je dužan svojim potpisom ovjeriti primanje nagrade, čime kurirska služba jamči Organizatoru predaju nagrade. Ukoliko dobitnik nije dostupan na adresi stanovanja u tom trenu, dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana. Nakon isteka roka, dobitnik gubi pravo na preuzimanje nagrade i Organizator zadržava nagradu. Organizator nije odgovoran ako dobitnik nije dostupan zbog netočnosti podataka ili nemogućnosti uspostavljanja kontakta. Dobitnik može biti samo jedan član uže obitelji (supružnik/roditelj, dijete, brat ili sestra) i organizator zadržava pravo da od dobitnika zatraži osobne dokumente koji potvrđuju srodstvo. Također, više igrača s istim prezimenom, na istoj adresi stanovanja smatrat će se jednim dobitnikom. Nagrada nije prenosiva na drugu osobu. Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima. Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

0
    0
    Tvoja Košarica
    Tvoja košarica je praznaPovratak u trgovinu