0 Items

Proizvodnja iz usluge

Uz našu vlastitu proizvodnju, Biofarmov laboratorij također nudi mogućnosti private label proizvodnje.

U mogućnosti smo proizvesti sve vrste punjenih kapsula, krema, gelova, masti, šampona, losiona i više. Naš tim stručnjaka će surađivati s Vama kako bi smo ostvarili Vaše želje i viziju na svakom koraku: od formulacije proizvoda, kroz samu proizvodnju i pakiranje, do dizajna i izgleda ambalaže, sve to uz vrlo povoljne cijene, razumne minimalne količine, te iznimno profesionalnu uslugu. Mi u Biofarmu razumijemo važnost kvalitetnog proizvoda i kvalitetne usluge, te sve što činimo i proizvodimo, proizvodimo kao da su naši vlastiti proizvodi – u skladu s Vašim željama, uz pomoć naših 20 godina iskustva i uspješnog rada.

Kontaktirajte nas za više informacija o mogućnosti private label proizvodnje.

 

 

Info

Sjedište društva

Ventilatorska 14, 10250 Lučko
Telefon: 0800 288 288
E-mail: info@biofarm.hr

 

Naše usluge

Uslužna proizvodnja kozmetičkih proizvoda

Ukoliko već imate gotovu formulaciju i treba Vam partner koji će proizvesti proizvod u skladu sa vašim zahtjevima, tada nas kontaktirajte kako bi dogovorili detalje oko realizacije proizvodnje. Ovisno o vrsti proizvoda mogu Vam biti potrebne i neke od usluga podrške.

Raspunjavanje

Jedna od usluga koje nudimo je usluga raspunjavanja (rastakanja) gotovog proizvoda – kapsula, gelova, krema, filtar čajeva u ambalažu te pakiranje. Ovisno o vrsti proizvoda može Vam biti potrebna i neka od usluga podrške.

Razvoj formulacije

Ukoliko želite određeni proizvod i trebate stručnu pomoć oko formulacije, slobodno dogovorite sastanak sa našim formulatorom, koji će saslušati Vaše potrebe te u vrlo kratkom roku ponuditi rješenje.

Usluge podrške

Izrada dokumentacije, procjena sigurnosti i registracija proizvoda

U sklopu usluge proizvodnje, nudimo i kompletnu dokumentaciju s podacima o proizvodu, procjenu sigurnosti kozmetičkog proizvoda, izradu deklaracije proizvoda za sva tržišta Europske Unije te prijavu proizvoda na CPNP (Cosmetic Product Notification Portal).

Analiza zdravstvene ispravnosti proizvoda

Prije stavljanja proizvoda na tržište, neophodna je analiza zdravstvene ispravnosti proizvoda, koju provodimo za Vas u laboratoriju koji je akreditiran za analiziranje zdravstvene ispravnosti kozmetičkih proizvoda.

Ispitivanje učinkovitosti konzerviranja

Za formulacije koje su pogodne za razvoj mikroorganizama, odnosno sa visokim udjelom vodene faze, neophodno je provesti testove učinkovitosti konzerviranja kojima se utvrđuje je li proizvod pogodan za razvoj mikroorganizama.

 

Provođenje testova stabilnosti

Prije stavljanja određenih proizvoda na tržište potrebno je provesti opsežna ispitivanja stabilnosti proizvoda. Tim testovima se utvrđuje hoće li proizvod u predviđenom roku trajanja imati zadovoljavajuća svojstva pomoću provođenja ispitivanja u realnom vremenu (npr. ukoliko je predviđeni rok trajanja godinu dana, proizvod se prati u vremenskom razdoblju od godine dana). Ukoliko se sa proizvodom želi izaći na tržište u što kraćem vremenskom roku, moguće je predvidjeti rok valjanosti proizvoda akceleriranim testovima stabilnosti te utvrditi kompatibilnost ambalažnog materijala sa formulacijom kao i utjecaj vibracija prilikom transporta na stabilnost kozmetičkog proizvoda (ispitivanje traje do 3 mjeseca).

 

Klinička ispitivanja proizvoda i dokazivanje kozmetičkih tvrdnji

Na zahtjev klijenta, moguće je provesti klinička ispitivanja proizvoda u suradnji sa pouzdanim partnerom u tom području kako bi se na proizvodu mogle istaknuti neke od koristi o učinkovitosti proizvoda.

0
    0
    Tvoja Košarica
    Tvoja košarica je praznaPovratak u trgovinu