0 Items

Hladni zimski dani i povećana vlažnost zraka, udruženi sa tjelesnom neaktivnošću, nepovoljno utječu na naše tijelo, prvenstveno na mišiće, zglobove i kosti. Zima, led i snijeg pogoduju i većem broju padova i povreda , prije svega prijeloma kostiju i iščašenja zglobova.

Nasreću, priroda se pobrinula i za pomoć!

 Gavez mast od pamtivijeka se koristi za obnavljane tkiva kod uganuća, iščašenja i zatvorenih prijeloma kostiju, udaraca, modrica i oteklina. Smiruje bol kod svih vrsta artritisa.  Smanjuje otekline zglobova uzrokovane upalom ili povredom

Za izradu masti koristi se korijen gaveza, bogat brojnim biljnim ekstraktima, eteričnim uljima, biljnim kiselinama, triterpenima, taninima, smolama i inulinom, ali najvažniji i najdjelotvorniji sastojak je alantoin.

Alantoin iz korijena gaveza potiče stvaranje novog tkiva kod prijeloma kostiju, pospješuje oporavak kod uganuća i iščašenja. Stimulira stanični rast što dovodi do bolje epitelizacije kože te obnavljanja koštanog, vezivnog i potkožnog tkiva. Keratolitičko i adstrigentno djelovanje alantoina smanjuje bol i oteklinu.

0
    0
    Tvoja Košarica
    Tvoja košarica je praznaPovratak u trgovinu