0 Items

O nama

Biofarm je poduzeće osnovano 1992. godine na bazi istih načela u koje vjerujemo i danas: kvalitetni, biljni proizvodi za zdraviji, prirodniji način života. 

Misija

• Ponuditi proizvod visoke kvalitete i konkurentske cijene našim potrošačima
• Biti u stalnom kontaktu sa našim potrošačima trudeći se zadovoljiti njihove potrebe na najučinkovitiji mogući način
• Pružiti odgovarajući proizvod u pravo vrijeme i na pravom mjestu

Certifikati

Kako bi osigurali, održali i poboljšali nivo kvalitete, na temelju koje je kompanija zadobila povjerenje i postala prepoznatljiva među potrošačima i farmaceutima, usvojen je sistem kvalitete prema nacionalnim i internacionalnim standardima kao što su ISO 9001, ISO 14001 te HACCP. Posebna pažnja poklanja se provjeri kvalitete proizvoda Biofarmovog proizvodnog programa kako bi na tržište plasirali proizvod visoke kvalitete i siguran za upotrebu.

Načela poslovanja

Jednake mogućnosti

Društvena odgovornost

Metoda 5S

Laboratorij

Već dugi niz godina u Biofamu ulažemo u pouzdanost, razvoj i visoku kvalitetu naših proizvoda. Pažljivim odabirom biljnih ekstrakata, njihovom kombinacijom te sadržajem aktivnih sastojaka, u Biofarmovom laboratoriju nastaju proizvodi visoke kvalitete i djelotvornosti.

Proizvodnja se odvija u nekoliko odvojenih, samostalnih jedinica. Proizvodna jedinica sastoji se od prostora za proizvodnju i pridruženog skladišta za sirovine i ambalažu za proizvode koji se u njoj rade.

 

Proizvodnja kozmetičkih pripravaka

U toj proizvodnoj jedinici proizvode se pripravci koji se nalaze u kozmetici s posebnom namjenom.

 

Proizvodna jedinica Otopine

U njoj se radi ekstrakt echinacee za echinacea kapi, zatim tu se toče eterična i biljna ulja. Također, tu se proizvode i Biosept inhalatori.

 

Proizvodna jedinica kapsuliranih preparata

U ovoj jedinici proizvodimo naše biljno – dijetetske proizvode. Sastoji se od prostorije za kapsuliranje, prostorije za blistiranje, vagaone i skladišta sirovina ambalaže. Za proizvodnju koristimo suhe ekstrakte ljekovitog bilja. Važno je istaknuti da su ekstrakti standardizirani što znači da proizvođač garantira da je u njima naznačena količina djelatne tvari. Ovi preparati dolaze pakirani u dva oblika: u bočicama, a drugi u blister obliku.

 

Proizvodna jedinica čajevi

Tu se pakiraju pojedinačne vrste ljekovitog bilja. Nastojimo biti prepoznatljivi po kvaliteti i pakiranju koje će biti oku ugodno. U sklopu te proizvodne jedinice je i proizvodnja filtar čajeva.

Maloprodaja

Biofarm maloprodaja se odvija u 3 biljne drogerije.

BIOFARM d.o.o. za proizvodnju i promet farmaceutskih, dijetetskih i kozmetičkih proizvoda

Matični broj: 3987345

OIB: 10080547514

IBAN: HR6224020061100037112

Društvo upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu

MBS:080261806

Sjedište: Ventilatorska 14, 10250 Lučko

Iznos temeljnog kapitala: 1.267.000,00 HRK

Uprava: Tanja Marković i Zoran Marković

0
    0
    Tvoja Košarica
    Tvoja košarica je praznaPovratak u trgovinu